sky-plasticheroes.jpg

CBQ : Caribisch projectbureau 

Vraag/doel: concepten ontwikkelen/uitzetten voor het Caribisch gebied.

Hét projectbureau voor concept, marketing en communicatie. De CBQ website is meer dan de digitale etalage voor de gestelde projecten. Het uitgangspunt is dat deze meer moeten dienen dan het zakelijk belang van de ontwikkelaar, de zakelijke partners en/of de investeerders. De geprofileerde projecten moeten goed zijn voor de inwoners, het land, de zee en de flora en fauna die hen omringd! 

Speciaal voor het Caribisch gebied!

Elk gebied heeft zijn eigen 'cultuur' en behoeft een specifieke benadering. Het [Nederlands] Caribisch gebied verschilt hierin niet met New York, London of Amsterdam. De lokale projectmanager[s] kennen de gebruiken en eigen wijze van zaken doen. Daardoor slagen zij er altijd in om de - vaak innovatieve - maar altijd opvallende, toonaangevende en media-unieke hersenspinsels uit te voeren. Wie durft?

De projectmanagers van CBQ zijn bevlogen koplopers die met veel passie en enthousiasme hun project kunnen voordragen. Maar het concept of project moet ook de kans krijgen om aangehoord te worden. Daarvoor zoeken we aanhoorders met lef, die geloven dat het anders kan en in de meeste gevallen anders moet; zakelijke partners die geloven in de uitwerking van een van de concepten, visionairs die meedenken en het concept durven aanpassen naar een nieuwe bedrijfsstrategie.De aanhoorders bevinden zich vooralsnog stilletjes binnen de branches;

* Hotels, Restaurants, Bars, Cafés
* Toeristische organisaties
* Reisorganisaties
* Luchtvaartmaatschapppijen
* Cruiseschip rederijen
* Watersportorganisaties en jachthavens
* Duiksportbeoefenaars en duikscholen
* Eigenaren van recreatiewoningen en Woningcoöperaties 
* Aannemers en Architecten in de bouw en infrastructuur
* Lokale, regionale, en landelijke overheden
* Auto-, scooters-, en fietsverhuurbedrijven
* angel-investors, capital-inverstors.

Nieuwsgierig geworden en meer weten over de CBQ en de projecten?

Neem voor meer informatie contact op via email of bel: 0654 355 000.