sky-NL-buitenbeter.png

World Cleanup day 2018 -  Cleanup team Wateringen   

Op 15 september 2018 is het World Cleanup Day en dan gaan overal ter wereld mensen naar buiten om zwerfvuil op te rapen! Zo zien we wat er in onze buurt aan rommel zwerft; door het zelf op te rapen!

Wij in Wateringen doen ook meer dan alleen maar ohh roepen of op een social-media knop drukken. Samen gaan we oprapen én in kaart brengen! Zo weten we waar het vuil zich ophoopt, veel zwerft en of er bijvoorbeeld meer afvalbakken nodig zijn?   

WIE, WAT, WAAR?

Om 10:00 uur geven wij het startsein. Dan kan iedereen in zijn eigen tempo, in zijn eigen buurt, straat of favoriete stekkie of vanaf het startpunt op aanwijzing van een van onze teamleden aan het rapen in de openbare ruimte. We geven daarbij extra aandacht aan de ruimte naast de fietspaden, in het groen en de sloten.   

Tot 16:00 uur kan het zwerfafval worden ingeleverd bij de tent voor het oude gemeentehuis. Daar wordt de 'opbrengst’ gesorteerd, gewogen, gefotografeerd en opgeslagen in de Nederlandse zwerfvuil-database. Zo krijgen we echt zicht op wat er in Nederland aan rommel in de openbare ruimte rondzwerft.   

MEEDOEN?   Op de Clean-up team Wateringen Facebookpagina - Niet lulluh maar vulluh - kunt u zich aanmelden. Wilt u in een team mee voor bijv. het Hofpark, de Herenstraat, of Noordweg, kom dan om 10:00 uur naar de tent. Anders raapt u, zolang nodig is, lekker op eigen tempo in de straat, buurt of buitenruimte. De opbrengst levert u voor 16:00 uur in bij de tent! 

Schoonmaken en schoonhouden: dat doen we in Wateringen samen!  


***** NIET VOOR PUBLICATIE *****

Voor het artikel hebben wij verschillende hoge resolutie afbeeldingen - vrij van rechten - beschikbaar.

Deze kunt u laden via onze PR pagina. http://robvanholstein.nl/index.php/pb-pr

Voor een interviewaanvraag of andere afbeeldingen kunt u emailen of bellen.

Met vriendelijke groet, Rob van Holstein +31 (0)654 355 000 werk@robvanholstein.nl

https://www.facebook.com/Niet-lulluh-maar-vulluh-317294062349068/?modal=admin_todo_tour

 * Facebook header - WCD 2018 - team Wateringen* Zwerfflesje gevonden tijdens een uurtje wandelen.* Nugde pagina voor de World Cleanup day

World Cleanup day doe mee

* Doe mee afbeelding - WCD 2018 - team Wateringen

World Cleanup day U DOET

* U DOET afbeelding - WCD 2018 - team Wateringen