sky-NL-gewoon-doen.png

De Virto; de echte elektrische driewieler. 

Milieuvriendelijk

De Virto is elektrisch, milieuvriendelijk en duurzaam. Geen pruttelende stinklucht, geen dure tankbeurten en geen gedoe met olie bijvullen! Wat je nodig hebt is is een stopcontact: schoon en eenvoudig! Zo bespaar je tijd en geld en dat maakt de Virto een zeer efficiënt, goedkoop en milieuvriendelijk product.

Personeel kan zich snel en veilig verplaatsen. De hogere positie van de bestuurder verhoogt de zichtbaarheid aanzienlijk. Vooral in bedrijven waar veel heftrucks en andere voertuigen rijden, is dit een belangrijke veiligheidsvoordeel. De toepasbaarheid is ongelimiteerd want de Virto is zowel binnen als buiten te gebruiken.

Virto Amerika

Door het opvallend design en door de staande houding heb je enorm veel overzicht en ben je zelf ook goed zichtbaar. De maximale en begrensde snelheid is maar liefst 25 km/u, waardoor je snel en veilig naar je bestemming zoeft. Men mag gewoon op straat, gebruik maken van de openbare weg, maar hij is ook heel goed te gebruiken als logistieke oplossing binnen grote complexen, zoals bijvoorbeeld bedrijventerreinen, (beurs-)hallen of (lucht-)havens.

Voor het rijden met de Virto op de openbare weg gelden slechts een paar regels:

Je rijdt op het fietspad indien aanwezig. Geen fietspad, dan op de rijbaan

  • Je mag op alle wegen rijden waar je ook mag fietsen
  • Minimale leeftijd is 16 jaar
  • Geen helm verplicht
  • Geen rijbewijs nodig
  • Verzekering is wel verplicht
  • Maximale en begrensde snelheid 25 km/u

Eenvoudig te gebruiken

Iedereen kan rijden op de Virto, van jong tot oud. Het bedieningsgemak, de stabiliteit en de wendbaarheid zijn opvallend. Of je de Virto nou privé in de stad, de duinen of het park gebruikt, óf tijdens je werk: rijden met de Virto is gewoon ontzettend leuk! 

Door de lage en rechte opstap van de Virto kan deze ook eenvoudig gebruikt worden door uw oudere medewerkers. Zij zullen veel langer in staat zijn de fysieke inspanningen die het afleggen van grote afstanden zich meebrengt vol te houden en ook nog in veel minder tijd. Dit zal de arbeidsproductiviteit zeker verhogen.

Virto handhaving

Veilig en comfortabel

De Virto is Europees getest en goedgekeurd en mag dus overal in Europa op de openbare weg rijden. De Virto is zeer stabiel en beschikt over goede verlichting, waardoor je in het donker ook goed zichtbaar ben. Alle wielen zijn hydraulisch geremd en daardoor heb je een zeer korte remweg. Door de verhoogde positie die je als bestuurder van de Virto inneemt, heb je een goed overzicht, maar val je zelf ook goed op. 

De Virto beschikt over 11 inch luchtbanden achter en een 10 inch voorwiel. Daarnaast heeft de Virto een geveerde voorvork én onafhankelijk verende achterwielen. In combinatie met de gedempte rubber sta-mat voor de bestuurder maken deze factoren het rijden zeer comfortabel en veilig.

Beveiliging en politie

De Virto is uitermate geschikt voor de beveiligingsbranche, op straat, in winkelcentra of bijvoorbeeld op vliegvelden of zeehavens. De beveiligingsbeambte, surveillant of agent staat hoger dan normaal en straalt zo niet alleen meer gezag uit, hij/zij heeft ook een veel beter zichtveld.

Met de Virto is hij/zij vier keer sneller dan een voetganger en maakt daardoor meer surveillancerondes of is in staat deze te vergroten. De productiviteit van de beveiliging wordt zo aanzienlijk verhoogt en de inzetbaarheid vergroot. Hierdoor kan men veel sneller en adequater optreden in gevaarlijke en/of spoedeisende situaties.

Dienstverlening

De dienstverlenende sector kent veel situaties waarin het overbruggen van afstanden een grote rol speelt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de kilometers die beurshostesses, grondpersoneel op (lucht-)havens en evenementenorganisaties te voet afleggen. Hierdoor gaat kostbare tijd verloren en zijn de medewerkers veelal erg vermoeid. De Virto speelt een belangrijke rol spelen in het beperken van de werkbelasting in deze sector. Laat de Virto maat het "loopwerk" doen. 

Virto brandweer

Reclame en PR

De Virto leent zich uitstekend om ingezet te worden als promotiemiddel voor uw bedrijf en/of product. Door de hogere positie van de berijder en het opvallende design valt deze bijzonder goed op. Hierdoor heeft u een hoge attentiewaarde en kunt u eenvoudig uw boodschap onder de aandacht brengen. De stabiele Virto maakt daarnaast flyeren of het uitdelen van promotiemateriaal zeer eenvoudig en veilig. Maar de Virto zelf is ook uitstekend te gebruiken als promotiemiddel. Door de grote zijkappen is deze uitermate geschikt om te wrappen in elk door u gewenst design. Dit maakt uw Virto een opvallend en uniek item, dat overal ingezet kan worden.

CBQ - Virto roadtrip


DetailsCBQ - mobiliteit Virto

CBQ - mobiliteit Virto

CBQ - mobiliteit Virto