sky-NL-tbbc.png

the Blue Bottle : RVS cool body thermosfles 

Vraag/doel: ontwikkel een waterfles die voldoet in elk klimaat. 

Op veel plaatsen op de wereld heb je niets aan een gewone drinkfles. Veelal zijn deze 'Europese' drinkflessen gemaakt van plastic of enkelwandig aluminium. Het water is in de woestijnen, [sub]tropische gebieden binnen een half uur lauwwarm en de fles geeft - door het loslaten van de weekmakers in het plastic - een heel rare smaak aan het water. In koud gematigd of poolgebieden bevriest je drankje binnen een half uur. Alleen het gebruik van een moderne hoogwaardige - onbreekbare - RVS thermosfles werkt in al deze gebieden optimaal en kan het de aankoop van fleswater in plastic flessen doen afnemen.

Minder afval - groener imago - duurzame toeristische locatie 

Hierdoor neemt ook de afvalstroom naar de stortplaatsen af en daardoor is er gelijk sprake van minder zwerfafval. Omdat er minder aanvoer per containerschip is verlaagt ook de carbon foot-print van elke locatie en zo draagt de Blue Bottle dus direct bij aan het groener imago van de plaats waar deze wordt aangeboden.

The Blue Bottle

the Blue Bottle

De Blauwe Fles is meer dan een statement! Deze speciaal voor extreme gebieden ontwikkelde vacuüm geïsoleerde roestvrijstalen fles van 0,5 liter houdt de inhoud ten minste 12 uur koud koel en 6 uur heet/warm. Door zijn grote drinkopening drinkt hij gemakkelijk, kunnen er gewoon ijsklontjes en soepballetjes in en is hij ook perfect schoon te houden met een afwasborstel. Overdag gebruik je thuis of op kantoor gewoon zonder dop als drinkbeker want hij houdt het drankje in zich langdurig warm of koel. Het is een perfecte vervangen van een plastic, papieren of stenen beker.

Cool Body Quality ©

De Blue Bottle is licht van gewicht, heeft een non-drip poedercoating Cool Body © en ligt hierdoor lekker in de hand. Hij is zeker niet te groot en zelfs volledig gevuld blijft hij gewoon drijven als hij in zee of het zwembad terechtkomt.  De dop van de fles is gemaakt van 'groen' plastic dat vrij is van BPA’s en de RVS fles zelf kan voor 100% worden gerecycled.

Neem voor meer informatie contact op via email of bel: 0654 355 000.

Nieuwsgierig?

Kijk dan op: www.thebluebottle.company