sky-NL-buitenbeter.png
Promolease Nederland

foto: PRO6

publicatie: div. regionale bladen - Haaglanden


Gratis autorijden!

Dat kan! Het klinkt bijna als een sprookje;.. gratis autorijden,.. maar het is echt waar! Promolease is een uniek reclameconcept waar dit als extraatje aanhangt. Het idee is heel simpel en daardoor werkt het. In de grote steden rijden al sinds jaar en dag trams en bussen rond met reclame,.. auto’s zie je eigenlijk nog niet zo vaak. Promolease pakt dat nu aan en verhuurt de zijkanten van hun Peugeot 107’s als rijdend reclamebord.

Promolease is de nieuwste vorm van reclamemaken. Een vorm die opvalt en door de juiste inzet direct onder het zicht van de doelgroep is te zien. Het is een opvallend en levensgroot full colour rijdend reclamebord voor een verrassend lage maandprijs en is voor elke onderneming geschikt! En omdat deze opvallende karretjes duidelijk te zien moeten zijn biedt Promolease de te gebruiken kilometers gratis aan vertegenwoordigers van elke V.I.O.S [Vereniging, Instelling, Organisatie, Stichting] die hiervoor is geïnteresseerd.

Denk dan bijvoorbeeld aan de Voedselbank, Tafeltje dekje, Jeugd en/of Jongerenwerk, goede doelen organisaties maar natuurlijk ook in de directe omgeving aan de sportclub van uw zoon of uw eigen hobbyvereniging. Elke V.I.O.S kan zich aanmelden voor het gebruik van zo’n reclamekarretje.

Promolease zorgt ervoor dat de auto en de reclame van de adverteerder direct onder de aandacht van zijn doelgroep is te zien. Ook wordt er goed gekeken of er geen rare combinaties rijden. Zoals reclame voor ‘geld lenen’ die gebruikt wordt door een Stichting voor schuldhulpverlening. Natuurlijk ziet Promolease maar wat graag uw voetbalvereniging met een levensgrote full colour voetbalmerk of voetbalwinkel rijden.

Het is ook een heel mooie sponsor tegenprestatie. Reclamekilometers die ingezet worden voor het profiel van de sponsors. U ontvangt per maand alleen een factuurtje voor Promolease,.. dus geen ingewikkelde kilometerlijsten bijhouden of bijtellingen. Promolease is mogelijk vanaf een maand en één reclamekarretje tot 12 maanden en meer dan 6 karretjes,.. voor deze laatste optie betaalt u slechts XXX euro ex. btw per maand per promokarretje.

In het Promolease concept is het ontwerp en offertetraject van de belettering alsmede het publiciteitstraject bij sleuteloverhandigring inbegrepen. Voor grote landelijke campagnes zoekt Promolease ook eigenaren van Peugeot 107’s of Citroen C1’s. Deze ontvangen per maand een vaste vergoeding voor het gebruik van de zijkanten van hun auto.