sky-NL-buitenbeter.png
Promolease Nederland

foto: Marco Zwinkels

persbericht: div. regionale bladen - Haaglanden - oktober 2010


Promolease; een unieke reclamevorm!


Met Promolease krijgt ondernemend Nederland er een unieke reclamevorm bij. Een groot formaat full colour reclame, ‘n opvallend uiterlijk en maatschappelijk verantwoord is gecombineerd op een ondeugende Peugeot 107. Zo slaat de moderne ondernemer drie vliegen in een klap!

Promolease is de oplossing voor het promoten van het bedrijf, product of organisatie in een shortlease variant. Met Promolease combineert je als ondernemer reclame met kilometers en is het een in het oog springende tegenhanger van die torenhoge stapels reclamefolders, reclamekranten en glossy’s! Voor de prijs van één keer een ¼ zwart-wit advertentie in een plaatselijke krant profileert men zich een maand lang en full colour direct in het zicht van de doelgroep.

Promolease verzorgt de auto, de reclame, de chauffeur, de kilometers én de publiciteit erom heen. “Promolease is absoluut uniek omdat je het als bedrijf ook maatschappelijk verantwoord kan inzetten. Verenigingen, Instellingen, Organisaties en Stichtingen [VIOS] die gebruik willen maken van zo’n reclamekarretje en de daarbij behorende reclamekilometers kunnen zich hiervoor via de site gratis inschrijven.” Aldus Rob van Holstein, creatief ondernemer en bedenker van Promolease. “Het past perfect in een moderne bedrijfsvoering; geen kilometerregistraties of bijtellingen maar gewoon maandelijks een factuurtje promotiekosten. Daarnaast is Promolease natuurlijk perfect in te zetten als auto voor tijdelijk personeel. Geen jarenlang leasecontract maar een shortlease die tegelijk bedrijf en product profileert. Zo sla je dus drie vliegen in een klap.”

In Promolease werken drie bedrijven naast elkaar. Elk met hun eigen expertise. PRO6 marketing communicatie verzorgt de dagelijkse uitvoering en Duindam Peugeot voorziet in de levering en het onderhoud van de Peugeot 107’s. Sander Duindam: “Ons bedrijf bestaat dit jaar 40 jaar, kent de markt en is door de flexibiliteit in werkwijze perfect om deze leasevorm te verzorgen. Ik zie voor Promolease een heel zonnige toekomst”. Reclamestudio E-Kwadraat zorgt voor het ontwerp, het aanbrengen én het verwijderen van alle belettering na de promotieperiode. “Een opvallend reclamekarretje krijg je alleen als je het bedrijf of product ook perfect weergeeft in de belettering,.. en dat kan je gerust aan ons overlaten.” Aldus reclamepartner Martin van der Eijk.

“In onze vakgebieden is het juiste advies van essentieel belang! Daarom spreken wij ondernemers en managers gezamenlijk aan; Het kan echt anders! Meer hoeven wij hen ook niet te vertellen. Bij het bepalen van het communicatie- of mobiliteitsbudget 2011 kijken ze heus wel verder dan de [on]zichtbaarheid van hun huidige reclame-uitingen en het rendement van hun wagenpark! Wij zijn er van overtuigd. Promolease past perfect in een modern marketingplan!” Aldus drie gedreven ondernemers!

Ondernemers die organisatie en/of product willen profileren kijken voor meer informatie en de transparante prijslijst op www.promolease.nl